Μαρτυρίες

Τι λένε άνθρωποι που έχουν συνεργασθεί μαζί μου.

Απευθύνθηκα στον Γιώργο Κοπακάκη για μια περίπλοκη υπόθεση αποζημίωσης. Ο Γιώργος αποτέλεσε μια εξαιρετικά συνεπή και συμπαγή παρουσία νομικής υποστήριξης στο δαίδαλο του ελληνικού συστήματος και σίγουρα πιστώνεται με  την πολύ θετική έκβαση της υπόθεσης μου, για την οποία θα ήθελα δημόσια να τον ευχαριστήσω.

Ηρακλής Τσαγκάρης - Αναπληρωτής Καθηγητής Εντατικής Θεραπείας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ

Συνεργαστήκαμε με τον Γιώργο Κοπακάκη σε θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Συμβούλευσε με νηφαλιότητα και σπουδή σωματεία δημιουργών του τραγουδιού σε πολύ κρίσιμες υποθέσεις τους και κέρδισε γρήγορα την εμπιστοσύνη πολλών και σημαντικών ανάμεσά τους. Προσωπικά «κερδήθηκα» και από δύο επιπλέον χαρίσματά του: ένα ήπιο, μελαγχολικό, ασυνήθιστο χιούμορ και μιαν υψηλή αισθητική στα της μουσικής, πράγμα που έχει και την κρυφή του αιτία: ο Γιώργος είναι ερασιτέχνης (με όλη την ένταση που περιέχει το πρώτο συνθετικό της λέξης) κιθαριστής.

Φοίβος Δεληβοριάς - Μουσικοσυνθέτης - Στιχουργός

Ο Γιώργος Κοπακάκης έχει το σπάνιο προσόν να συνδυάζει την σχολαστική γνώση και ακρίβεια της νομικής επιστήμης με την σύνθεση μιας ρεαλιστικής πολιτικής έτσι ώστε να έχει η κάθε υπόθεση που αναλαμβάνει, αίσιο τέλος.

Παναγιώτης Καλαντζόπουλος - Μουσικοσυνθέτης - Στιχουργός

Με το Γιώργο συνεργαζόμαστε αρκετά χρόνια. Μας έχει προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες σε θέματα που έχουν να κάνουν με την πνευματική ιδιοκτησία κώδικα λογισμικού και διαδικτυακών πλατφορμών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Παράλληλα, ουσιαστική ήταν η συνεισφορά του σε θέματα εμπορικού δικαίου στον τομέα των αδειών χρήσης λογισμικού (SLA), των συμβάσεων παροχής διαδικτυακών υπηρεσιών και των συμβάσεων διαδικτυακής χρήσης λογισμικού (SaaS). Οι γνώσεις του στον τομέα των νέων διαδικτυακών τεχνολογιών μας έχει εξασφαλίσει την ισχυρή νομική υποστήριξη που αναζητούσαμε. Σήμερα, ο Γιώργος είναι πλέον ένας άμεσος συνεργάτης μας σε όλα τα νομικά θέματα που κατά καιρούς μας απασχολούν, διαθέτοντας ένα ευρύ πεδίο γνώσεων, προσφέροντας συμβουλές και, το κυριότερο, βιώσιμες και πρακτικές λύσεις.

Πάνος Κορδονούρης - Διευθύνων Σύμβουλος στην ΝMC2 (Εταιρεία Υπηρεσιών Διαδικτύου)

Αγαπητέ Κύριε Κοπακάκη, ύστερα από την τελευταία, 8η κατά σειρά, δικαστική δικαίωση της Κ/Ξ μας επί των αγωγικών αξιώσεων που ασκήθηκαν εναντίον μας ως ανάδοχου του έργου «Μελέτης, Κατασκευής – Λειτουργίας Εργοστασίου Μηχανικής Ανακύκλωσης Απορριμμάτων στην περιοχή Άνω Λιοσίων», παρακαλώ να δεχθείτε τις ευχαριστίες και συγχαρητήριά μας για την πληρότητά της αντίκρουσης των εναντίον μας αγωγών, την πειστικότητα του δικανικού σας λόγου και την άψογη συνεργασία και υπευθυνότητα που επιδείξατε κατά τη μακροχρόνια συνεργασία μας. Η ως άνω συμπεριφορά σας έχει εμπεδώσει την εμπιστοσύνη της Κ/Ξ μας στο πρόσωπό σας.

Χρήστος Δρακόπουλος - Πρόεδρος Κ/Ξ ENVITEC A.E. – ΒΙΟΤΕΡ Α.Ε.

Γνώρισα τον Γιώργο Κοπακάκη ακολουθώντας σύσταση φίλης. Έψαχνα καλό κι έμπειρο δικηγόρο για υπόθεση, σημαντική για μένα, που αφορούσε πνευματικά δικαιώματα. Από την αρχή η αντιμετώπιση του με σοβαρότητα και ανθρωπιά, μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη, την οποία δεν έχασα ποτέ. Αφού γνώρισε και κατανόησε το πρόβλημα, βρήκε αποτελεσματική λύση και έδωσε οριστικό τέλος. Του είμαι για πάντα ευγνώμων!

Σβετλίν Βασίλεφ - Ζωγράφος - Εικονογράφος

Αγαπητέ Κύριε Κοπακάκη, με αφορμή τη θετική έκβαση των αγωγών που ασκήσατε για την εταιρεία μας με αιτήματα την πληρωμή των τόκων υπερήμερων λογαριασμών και την πληρωμή του τελικού λογαριασμού επί των δημοσίων έργων των Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων Δήμου Κύμης Εύβοιας και της Αποκατάστασης ΧΑΔΑ Χαράδρας Κουρουπητού Χανίων, των οποίων η εταιρεία μας υπήρξε ανάδοχος, παρακαλώ δεχθείτε τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια μας για την άψογη συνεργασία μας και την αρτιότητα και πειστικότητα της νομικής επιχειρηματολογίας σας κατά την εκδίκαση των άνω αγωγών, ικανότητες που έχουν εμπεδώσει στην εταιρεία μας την βαθειά εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπό σας.

Χρήστος Δρακόπουλος - Πρόεδρος ΔΣ Envitec AE, Τεχνικών και Περιβαλλοντικών Έργων

George is a safe pair of hands and achieved a great result for my client. Highly recommended.

Imran Khawaja - Managing Partner at Armstrong & Co, Solicitors

George and I have worked together for a number of years and I have always found him to be very professional, knowledgeable and totally trustworthy….I would highly recommend George to anyone in Greece…for all aspects of buying and selling real estate in Greece…

Sam Malde - CEO at Kojac Fashion Accessories UK Ltd

Η συνεργασία μου με το Γιώργο Κοπακάκη ξεκίνησε το 2001, τη δυσκολότερη περίοδο της ζωής μου. Με έχει εκπροσωπήσει σε υποθέσεις όλων των βαθμίδων. Το αποτέλεσμα ήταν πάντα το ίδιο, απόλυτη επιτυχία και δικαίωση! Ο Γιώργος, από την αρχή, κέρδισε την απόλυτη εμπιστοσύνη μου, συνδυάζοντας τη γνώση με την ποιότητα του χαρακτήρα. Αφενός είναι ειδήμων επί του αντικειμένου του, λεπτολόγος, ουσιαστικός, αφετέρου είναι ρεαλιστής, ευθύς, ειλικρινής, ακέραιος. Ήρεμη δύναμη!

Δώρα Τζιανακοπούλου - Εκπαιδευτικός

George is well organized, creative with analytical mind and focusedin achieving optimum results. His recent studies in Intellectual Property rights, coupled with his experience in civil and, especially, commercial law, makes him the right attorney for business cases.

Spyros Economou - Managing Partner at ecoinnovations.eu